Velkommen til min kosthold og treningsblogg

Jeg heter Maylinn og er 21 år gammel. På denne bloggen vil jeg komme til å skrive mest om kosthold og trening, publisere noen oppskrifter jeg liker selv, og ha dette som en slags dagbok noen ganger. Jeg studerer ernæring og har et stort hjerte for sunn mat og hard trening!

Tittelen "A View Inside" var noe jeg fikk fra en bok jeg leste i sommer. Den handler om at du er hva du spiser. Tell me what you eat, and I will tell you what you are ;-)

Min drøm nå og i fremtiden er å kunne hjelpe andre som er litt på "villspor" når det kommer til disse temaene, jeg er overhodet ingen ekspert;) Men jeg liker og skrive og diskutere rundt disse temaene. Det finnes så utrolig mange tolkninger og meninger rundt alt dette, og jeg skal prøveå være så ydmyk jeg kan, så alle kan danne sine egne meninger. Alle er individuelle og forskjellige.

Tilslutt; husk at ALT du putter i munnen vil ha en positiv eller negativ effekt på kroppen din!


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Aviewinside - Kosthold og trening

Aviewinside - Kosthold og trening

22, Oslo

Velkommen til min blogg! Jeg studerer ernæring på 2-året og har ofte mye på hjertet når det kommer til kosthold og trening. Det jeg vil med denne bloggen er å opplyse og inspirere til å leve litt sunnere enn det du kanskje gjør i dag. Mail: aviewinside@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits