Sweat is just fatcells crying

Tenkte jeg skulle skrive litt om svetting i dag!

Når du svetter er dette kroppens måte og bli kvitt kroppsvarme på. Når du trener og blir varm merker du kanskje at huden blir litt rød i ansiktet, på armene og andre steder. Det er kroppen som sender blodet til "overflaten" for å bli kvitt noe av varmen.

Du kan tenke deg at du er ute på tur, også begynner det og regne. Du og klærne dine blir klissvåte, også begynner du og fryse. Da vet du kanskje at du begynner og fryse fordi klærne tar kroppsvarmen din?

Det lærte i hvert fall vi på barneskolen


Uansett, slik er det også når du svetter bare at da er det omvendt, da ønsker du ikke være varm, da vil du bli kaldere. Og ved og lage svettedråper så kjøler kroppen seg ned. Når du da tørker bort svettedråpene dine så vil du avbryte denne prosessen hvor kroppen jobber for å bli kaldere, og den må starte om igjen. Derfor, om du ønsker å bli kaldere, ikke tørk bort svetten!:)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Aviewinside - Kosthold og trening

Aviewinside - Kosthold og trening

22, Oslo

Velkommen til min blogg! Jeg studerer ernæring på 2-året og har ofte mye på hjertet når det kommer til kosthold og trening. Det jeg vil med denne bloggen er å opplyse og inspirere til å leve litt sunnere enn det du kanskje gjør i dag. Mail: aviewinside@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits