Endelig får jeg trene igjen!

I dag skal jeg på SATS for første gang på over en måned!

På grunn av en liten operasjon jeg hadde i desember har jeg ikke fått trene i det hele tatt den siste måneden. Jeg gleder meg så utrolig masse!!

I dag skal jeg bare ta det veldig med ro. Varme opp godt og trene bulgarske utfall, gluteham raise og benpress, uten noen særlig belastning. Det blir sikkert litt rart og føle meg så svak, men jeg bryr meg ikke nå, jeg skal få trene igjen! Jeg er så glad!

 Ha en fin kveld!! :-)

2 kommentarer

Egen utfordring

17.jan.2011 kl.16:51

Har lest gjennom innleggene dine nå, og må si at du har en utrolig bra blogg! Det er riktig som du sier i første innlegg; alt du putter i deg har positiv eller negativ virkning på kroppen din (sånn omtrent sitert.. hehe). Så sant, så sant. Jeg vil følge deg og la meg inspirere :)
Egen utfordring:

Hei!

Så utrolig hyggelig å høre! :)) Jeg har jo såvidt kommet i gang, men jeg har masse ideer og planer i hodet, så nå gjelder det bare og organisere!

Tok meg en god tur innom bloggen din også, og jeg syntes det er kjempe bra at du har valgt å leve en sunn livsstil! Det er så utrolig viktig! Stå på, jeg skal følge deg og gi deg oppmuntrende ord på veien! :)

Skriv en ny kommentar

Aviewinside - Kosthold og trening

Aviewinside - Kosthold og trening

22, Oslo

Velkommen til min blogg! Jeg studerer ernæring på 2-året og har ofte mye på hjertet når det kommer til kosthold og trening. Det jeg vil med denne bloggen er å opplyse og inspirere til å leve litt sunnere enn det du kanskje gjør i dag. Mail: aviewinside@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits