Himalayasalt - hva er det?

Jeg kom over himalayasalt for ikke så lenge siden, og angrer ikke et sekund på at jeg byttet til dette fra vanlig salt.

Jeg har aldri brukt mye salt i kosten min, men når jeg først skal tilsette noe så er det viktig for meg at det for det første fremhever smaken på maten, og for det andre at det ikke gjør noe dumt inni kroppen min.

Fra krukken og himalayasalt.no: Himalayasalt stammer fra saltminer spredt rundt omkring i Karakurm- og Kashmir-regionen i Himalaya-bergene. Saltet brytes ved og banke det direkte ut fra bergveggen, hvor det deretter knuses og siktes.
Himalayasalt er et uraffinert, naturlig krystallsalt, som ble dannet for 250 millioner år siden. Det inneholder urhavets opprinnelige sammensetning (alle jordens 84 mineraler og sporstoffer) i samme sammensetning av salt, vann, mineraler og sporstoffer som vannet i hver enkelt av celle i kroppen vår.


Har du prøvd himalayasalt?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Aviewinside - Kosthold og trening

Aviewinside - Kosthold og trening

22, Oslo

Velkommen til min blogg! Jeg studerer ernæring på 2-året og har ofte mye på hjertet når det kommer til kosthold og trening. Det jeg vil med denne bloggen er å opplyse og inspirere til å leve litt sunnere enn det du kanskje gjør i dag. Mail: aviewinside@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits