Hard uke

Forrige uke var litt tung for min del, så blogging ble nedprioritert. Fikk likevel kastet inn noen treningsøkter, så det var herlig! Trening er som terapi for meg. Jeg får virkelig sortert tankene og jeg koser meg skikkelig når jeg er på trening.

Denne uka blir om mulig enda hardere (=P). Jeg har lenge vurdert og begynne og faste, for å se om dette funker for meg. Jeg trenger litt struktur på dietten min, og elsker å spise store måltider, sjeldent.

Jeg skal nå begynne og spise mitt første måltid 12:30, da vi har lunsj på skolen, så skal mitt neste måltid være ca 15:30 og siste måltid skjer mellom 19 og 20. Jeg har satt opp en diettplan, og det brukte jeg ca 15 minutter på, jeg er rimelig fornøyd med den, og jeg kommer til å være stappa (!). Nå har jeg planer om å prøve dette i 4 uker også får vi se. Skal lage en liten logg som jeg muligens publiserer her!

Har du prøvd periodisk faste?

Én kommentar

Egen utfordring

31.jan.2011 kl.11:55

Håper det funker for deg :) Personlig liker jeg å holde forbrenningen i gang ved å spise små måltider ofte. Men hver sin smak! :) Lykke til!

Skriv en ny kommentar

Aviewinside - Kosthold og trening

Aviewinside - Kosthold og trening

22, Oslo

Velkommen til min blogg! Jeg studerer ernæring på 2-året og har ofte mye på hjertet når det kommer til kosthold og trening. Det jeg vil med denne bloggen er å opplyse og inspirere til å leve litt sunnere enn det du kanskje gjør i dag. Mail: aviewinside@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits