Forrige ukes trening = excellent!

Jeg fikk pokal!! :Wii! Og jeg trente til og med MER enn det som var satt opp. For at dere ikke skal tro at jeg lurer dere, så har jeg dokumentasjon ;-)Man må ta med seg det man kan få av motivasjon på veien mot sine mål!

I dag starter jeg på et nytt treningsprogram! Når jeg er ferdig med det skal jeg nok starte på bootybuilding jeg også som jeg har hørt så mye om! Har du prøvd bootybuilding?

Har du pulsklokke?

4 kommentarer

Ninapia

14.feb.2011 kl.16:40

mm ;)

Det høres nå kjempekoselig ut det da! Blir ikke så mye feiring her, men får vel sette på en film :)
Ninapia: Ja, syntes valentinesday er litt oppskrytt altså. Men da har man enda en unnskyldning til å kose seg litt ekstra:)

Kine

15.feb.2011 kl.22:52

Så flink du er! hmm nei jeg har ikke pulsklokke, men har lyst på en! Har ikke hørt om bootybuilding før, kanskje du kan skrive om det etter å ha prøvd det og om resultatene dine? Høres spennende ut :D
Kine: Ja! Jeg skal skrive masse om det om jeg prøver det:) Har ikke bestemt med helt enda. Får se om litt, nå skal jeg trene dette programmet en stund først:) Og pulsklokke er et kjempe bra kjøp:)

Skriv en ny kommentar

Aviewinside - Kosthold og trening

Aviewinside - Kosthold og trening

22, Oslo

Velkommen til min blogg! Jeg studerer ernæring på 2-året og har ofte mye på hjertet når det kommer til kosthold og trening. Det jeg vil med denne bloggen er å opplyse og inspirere til å leve litt sunnere enn det du kanskje gjør i dag. Mail: aviewinside@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits