Enkel løsning

Jeg gjør det lett for meg selv, og lager lunsjen og middagen for de neste 2-3 dagene!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Laksefilet og kyllingfilet! Så tilsetter jeg litt kokte gulrøtter, kokt brokkoli, kanskje noe fullkornspasta, cashewnøtter og pesto = et fullverdig måltid gjort på null komma niks!

Så får jeg eeeenda mer tid til å lese....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nå har jeg endelig begynt å lese om sykdommer i nyrene... så nå har jeg bare et kapittel igjen etter dette pluss farmakologi, SÅ er jeg endelig ferdig med pensum. Det er to uker til eksamen I DAG! Lese, lese, lese..

2 kommentarer

Ninapia

24.feb.2011 kl.17:22

Ja jeg blir litt nysgjerrig på det merker jeg :) hvordan trener man magen med det da? Finnes vel videoer av det også men ^^ jeg lurer på om 3t bare kjører gruppetimer på kettlebell. Har ikke sett kettlebellene inne i treningssalen vertfall..
Ninapia: Ja jeg sitter med rompa på gulvet og bena opp og tar kettlebellen fra side til side;) Da blir du STØL;) Prøvde å finne en youtube video,men fant ikke i farta! du får si fra om du ikke forstod beskrivelsen min ;)

Skriv en ny kommentar

Aviewinside - Kosthold og trening

Aviewinside - Kosthold og trening

22, Oslo

Velkommen til min blogg! Jeg studerer ernæring på 2-året og har ofte mye på hjertet når det kommer til kosthold og trening. Det jeg vil med denne bloggen er å opplyse og inspirere til å leve litt sunnere enn det du kanskje gjør i dag. Mail: aviewinside@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits