Busy girl med ny jobb!

Forrige uke var bare helt...hva skal jeg si? Crazy.


Det var fullt kjør hver dag, og jeg har ikke hatt et minutt til overs til å tenke, svare på sms eller mail. Og ikke minst jeg har ikke hatt NOE tid til bloggen min, og det har jeg vært så lei meg for!

Jeg har endelig blitt ferdig med eksamen, og på torsdag så var jeg på første dag i ny jobb, på SUNKOST!
Jeg er så glad for at jeg fikk den jobben, føler meg veldig heldig. Jeg er sikker på at jeg kommer til å ELSKE å jobbe der, selvom det er veldig mye å sette seg inn i. Så da blir det nok mer blogging om ting jeg lærer der etterhvert!=) Supermat bl.a er jo så i vinden nå.

I dag skal jeg trene rygg og biceps. Forrige uke var deload med tanke på totalbelastningen jeg hadde, så denne uka blir det å legge seg i hardtrening igjen!

Jeg lover å blogge mye mer fremover, og jeg har masse halvskrevne innlegg liggende inne, og jeg gleder meg sånn til å dele de med dere!

Håper alle NYTER denne varme sola vi har i dag!=)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Aviewinside - Kosthold og trening

Aviewinside - Kosthold og trening

22, Oslo

Velkommen til min blogg! Jeg studerer ernæring på 2-året og har ofte mye på hjertet når det kommer til kosthold og trening. Det jeg vil med denne bloggen er å opplyse og inspirere til å leve litt sunnere enn det du kanskje gjør i dag. Mail: aviewinside@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits