Årets første vårtur

Ble i dag!Jeg har tredje dag med hopepine, og jeg blir gal! Jeg har prøvd paracet (med litt lindring), peppermynteolje som jeg masserer på tinningene og hodet, og nå prøvde jeg å gå meg en tur, uten hell!

Jeg har et veldig stressende liv for tiden, så jeg vet at det er dette som har skylda. Må blant annet finne en ny bil og vi skal flytte. Har for sikkerhetsskyld bestilt meg en synsundersøkelse i morra, kom på at jeg ikke har sjekket synet på kanskje 4-5 år! Bank i bordet på at jeg trenger briller...

Ellers er det jo veldig deilig ute nå, fryder meg over at snøen smelter, og livet er herlig. Gleder meg til jeg kan nyte det! =PHåper dere også har det bra! Og jeg tar gjerne i mot kjerringråd mot hodepine! :-)

7 kommentarer

synsegulla

23.mar.2011 kl.18:31

Du vet det helt sikkert og gjør det nok allerede, men: Drikker du nok vann?
synsegulla: Ja! :) Tror jeg drikker mellom 2 og 3 liter daglig, flyr i hvert fall på do hele tiden!

Ninapia

24.mar.2011 kl.01:54

Sex ^^ helt sant! kroppen slipper ut endorfiner :D
Ninapia: Hehe ja stemmer det!:) Leste på nettet at 10-20 minutter heseblesende sex er tingen;P

Nina

30.mar.2011 kl.14:26

Studerer du klinisk ernæring på UIO?
Nina: Hei, nei jeg studerer foreløpig ikke klinisk ernæring. Men det er en drøm jeg har å bli klinisk ernæringsfysiolog. Jeg studerer ernæring på atlantis, men skal prøve å komme meg inn på master på UiO, Akershus eller utlandet.. ;)

Kine-get juicing

05.apr.2011 kl.18:59

Heei! du skrev litt feil adr.på lappen jeg fikk, men jeg skjønte etterhvert hva det egentlig skulle stå..hehe. Så nå fikk jeg endelig tatt meg en tur innom bloggen din! Sees på jobb snart tenker jeg:)

-Kine

Skriv en ny kommentar

Aviewinside - Kosthold og trening

Aviewinside - Kosthold og trening

22, Oslo

Velkommen til min blogg! Jeg studerer ernæring på 2-året og har ofte mye på hjertet når det kommer til kosthold og trening. Det jeg vil med denne bloggen er å opplyse og inspirere til å leve litt sunnere enn det du kanskje gjør i dag. Mail: aviewinside@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits