Min første pakke fra Iherb - Spirulina

Dere som ikke har fått fingern ut, å prøvd dette enda, er jammen meg trege! (meg inkludert)

Min første bestilling besto av spirulina og en organisk lipgloss:Jeg bestilte kapsler (500 kapsler) fordi jeg syntes det er mye enklere å huske på det. Da er jeg mer konsekvent med å ta de, og man må jo ta de usporadisk om man skal merke noen effekt. Det går også an og åpne kapslene ved å dra de fra hverandre, og tilsette i smoothies, yoghurt eller bare et glass vann:Spirulina er en energibombe av en alge. Den blir håndlaget, så den er full av næring, rett fra naturen. Den forbedrer fordøyelsen, avgifter og renser kroppen. Noen fordeler den inneholder:
- 3 ganger mer protein enn fisk
- 10 ganger mer kalsium enn melk
- 50 ganger mer jern enn spinat
- 100 ganger mer betakaroten enn gulrøtter
- 5 ganger med klorofyll enn grønne blader
- B- vitamin (fullspektret)
- Magnesium

Forskning (link) viser også at om man tar spirulina jevnlig, så vil man øke utholdenheten fordi spirulina aktiverer fettcellene så man brenner de i større grad enn glukose fra musklene og leveren.

Hvis du bruker koden ULE937, får du minus $5 på første bestilling på Iherb! :-) Og frakten til Norge er kjempe billig, kun $4 hvis man shopper under 80 dollar, eller 1310 (ca)  gram.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Aviewinside - Kosthold og trening

Aviewinside - Kosthold og trening

22, Oslo

Velkommen til min blogg! Jeg studerer ernæring på 2-året og har ofte mye på hjertet når det kommer til kosthold og trening. Det jeg vil med denne bloggen er å opplyse og inspirere til å leve litt sunnere enn det du kanskje gjør i dag. Mail: aviewinside@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits