Pakke nr2 fra Iherb - Gojiberries og stevia

Da folk på andre blogger begynte å skrive om Iherb for kanskje 1-2 år siden tenkte jeg.. hva huleste er Iherb? Jeg tørte ikke gå inn på siden en gang, fordi jeg er livredd for å bestille ting fra nettet. Nå har jeg 2 pakker til på vei.. thing's change!

Dette kom i posten i dag:

Økologiske gojibær, Stevia English Toffee og Vanilla Creme

Jeg blir som en liten jente på julaften når jeg får pakke i posten!

Tør du å bestille ting på nettet?

7 kommentarer

MBC

29.apr.2011 kl.23:14

Har handlet på nett i 8 år og aldri opplevt noe negativt fra nettbutikker verken i Norge eller utlandet. Har så langt bare positive ting å si om Iherb. Godt produktutvalg og lave priser.

Charlotte

30.apr.2011 kl.01:30

Åh, gleder meg til mine to pakker kommer :D Et lite tips til neste gang, er å gå på "free" som står øverst! har lagt ut link på bloggen min! Så får du med to gratisprodukter som du velger selv hver bestilling:D
Charlotte: Hehe ja, jeg gikk inn der en gang! Men skjønte det ikke helt! Takk for tipset! Skal definitivt benytte meg av det ved neste bestilling:D Dablir det Tart Cherry tror jeg;)
MBC: det er veldig beroligende å høre! Har fortsatt litt vondt i magen før pakka kommer og tenker de verste tanker.. Hehe.. Men ja, jeg vet jo at Iherb er trygt å shoppe fra! :)

Ninapia

30.apr.2011 kl.13:16

ehm, tror det er prosent ja.. Man skal jo sjekke fettprosenten med den vekta så. Man kan jo regne selv hva det blir i kilo. Jeg fikk hjelp til veiinga jeg, så kan ikke noe med den vekta selv. Vet derfor ikke hvordan de fikk frem den metabolske aldern. Men det står vel i bruksanvisninga?:)
Ninapia: Hehe ja, den som visste hvor den var;)

Skriv en ny kommentar

Aviewinside - Kosthold og trening

Aviewinside - Kosthold og trening

22, Oslo

Velkommen til min blogg! Jeg studerer ernæring på 2-året og har ofte mye på hjertet når det kommer til kosthold og trening. Det jeg vil med denne bloggen er å opplyse og inspirere til å leve litt sunnere enn det du kanskje gjør i dag. Mail: aviewinside@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits