Bcaa og bøker!

Endelig fikk jeg også BCAA fra iHerb:

  

 

 

 

 

 

 

Den er fra Labrada Nutrition og var RÅBILLIG! Den er i smaken Fruit Punch så jeg gleder meg til å smake på den. Den hadde Ascesulfam K i seg, som jeg prøver å holde meg unna, fordi det er et kunstig søtningsmiddel, men det får gå når den var så billig. Hemp frøene fikk jeg for noen dager siden, og har allerede blitt en stor favoritt hos meg. Jeg putter frøene i alt.

Klarte jo ikke å dy meg da jeg fant disse Atkins Butter Cups, og måtte bestille de da jeg hadde litt dollar igjen. For de som har smakt Reese Cups så kan jeg fortelle at de smaker HELT likt! (Den har også kunstig søtningsmiddel btw)

(Bruk gjerne koden ULE937 på iHerb for å 5$ i rabatt på første bestilling)

Ellers trener jeg nytt program om dagen. Har trent en versjon av 5x5 lenge, men nå trener jeg samme 5x5 som Arnold bygde mye av musklene sine på. Når eksamen er over skal jeg begynne på et 6 dagers (!!!) powerbuilding program, så denne sommeren blir tøff! Men jeg liker det!

Jeg fikk også også endelig bøkene jeg har ventet så lenge på:


Jeg har sett filmen The Secret flere ganger, men gleder meg veldig til å lese boka nå, og ikke minst The Power! Selvutvikling er viktig, og jeg tror måten man tenker på i hver eneste enkelt situasjon har mye å si for både hvordan du har det og hvordan du virker som person på andre.

Nå skal jeg kose meg med laks og le så jeg griner av ukas episode av Charterfeber!

Hva skal du bruke kvelden på?

Én kommentar

Preben

29.mai.2011 kl.21:23

I kveld skal jeg lese mer i Muscle, Smoke and Mirrors :) Veldig bra bok! Den kan jeg absolutt anbefale.

Skriv en ny kommentar

Aviewinside - Kosthold og trening

Aviewinside - Kosthold og trening

22, Oslo

Velkommen til min blogg! Jeg studerer ernæring på 2-året og har ofte mye på hjertet når det kommer til kosthold og trening. Det jeg vil med denne bloggen er å opplyse og inspirere til å leve litt sunnere enn det du kanskje gjør i dag. Mail: aviewinside@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits