Min erfaring med spirulina

Jeg har nå gått på Pure Planet´s Spirulina i snart tre måneder, og tenkte å gi en tilbakemelding slik at de som er nysjerrige på dette kan danne seg et bredere bilde av denne superalgen!

Jeg har vært veldig konsekvent med å bruke Spirulina. Jeg har tatt to kapsler hver morgen, en halv time før jeg har inntatt første måltid. Jeg har brukt den typen man kjøper i USA, som er mye mer konsentrert, hvor man tar opp til seks kapsler om dagen. Jeg har som sagt kun tatt to hver dag i hele perioden. 

Spirulina er en energibombe av en alge. Den blir håndlaget, så den er full av næring, rett fra naturen. Den forbedrer fordøyelsen, avgifter og renser kroppen. Noen fordeler den inneholder:

- 3 ganger mer protein enn fisk
- 10 ganger mer kalsium enn melk
- 50 ganger mer jern enn spinat
- 100 ganger mer betakaroten enn gulrøtter
- 5 ganger med klorofyll enn grønne blader
- B- vitamin (fullspektret)
- Magnesium

Siden jeg startet på det i april har jeg merket forskjeller. De er ikke STORE, men det er en veldig merkbar endring:

- Jeg føler jeg har mye mer energi

- Jeg føler meg mye renere innvendig

- Jeg føler endelig, for første gang i mitt liv, at jeg har kontroll på søtsuget

Jeg kan trygt anbefale Spirulina til alle. Den har en veldig utrensende effekt, og jeg tror at alle med dagens gjennomsnittlige kosthold vil ha godt av og rense ut avfallsstoffer som hoper seg opp i kroppen. 

Om du ønsker Spirulina fra USA, som er litt mer konsentrert enn den vi får i Norge, så kan du bestille den fra iHerb. Har du aldri bestilt derfra før kan du bruke koden ULE937, så får du $5 i rabatt! :-) 

Én kommentar

Maria T

27.jun.2011 kl.14:54

Spirulina skal absolutt prøves! ;) Veldig interessant dette med supermat.

Skriv en ny kommentar

Aviewinside - Kosthold og trening

Aviewinside - Kosthold og trening

22, Oslo

Velkommen til min blogg! Jeg studerer ernæring på 2-året og har ofte mye på hjertet når det kommer til kosthold og trening. Det jeg vil med denne bloggen er å opplyse og inspirere til å leve litt sunnere enn det du kanskje gjør i dag. Mail: aviewinside@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits