Supermaske

Da var det kanskje på tide å blogge litt igjen. Det har nesten gått et halvt år siden jeg blogget sist innlegg, men jeg har verken glemt bloggen eller glemt å lese deres blogger. Jeg har bare vært veldig opptatt med jobbing, skole, trening, matlaging og avslapning. Jeg har virkelig trengt å ikke føle noen forpliktelser, utenom de nevnte tingene.

Nå er jeg klar for å blogge litt igjen, da jeg har savnet bloggen veldig i det siste. Det kommer opp ideer og tanker hele tiden som jeg er kjempe sugen etter å sette på papiret. Så jeg håper jeg får til å blogge litt mer fremover. 

Her om dagen lagde jeg en supermaske! Huden min var så tørr etter den kalde lufta ute, så huden min trengte virkelig en boost!Du trenger:

1 amla C plus
1 spirulina kapsel / litt spirulina pulver
Aloe Vera 40X dråper

Knus amla C til pulver:

Tillsett spirulina pulver og dråper til du får en jevn masse! Det skal ikke være flytende, men en kornete blanding, slik at du får en peeling effekt av amla kornene!

Hadde tenkt å ta bilde av meg selv, med masken på, men bommet ganske bra på fjeset mitt! Kanskje like greit, ettersom jeg så litt passe gal ut. Hehe!

Med denne masken får du silkemyd hud! Masse c vitaminer i amla C, en detoksifisering av huden med spirulina, og masse fuktighet med Aloe Vera! Alle ingrediensene kan kjøpes i helsekost eller bestilles på Iherb.com

Håper alle får en kjempe fin kveld, med maske på eller ei!

2 kommentarer

lovelyliller.com -

16.nov.2011 kl.16:12

Velkommen tilbake fra bloggpausen da! :D Har selv det aloe vera konsentratet.

sv: Ja det må du smake :) Takk!
lovelyliller.com: Takk skal du ha! :) Føles bra!

Skriv en ny kommentar

Aviewinside - Kosthold og trening

Aviewinside - Kosthold og trening

22, Oslo

Velkommen til min blogg! Jeg studerer ernæring på 2-året og har ofte mye på hjertet når det kommer til kosthold og trening. Det jeg vil med denne bloggen er å opplyse og inspirere til å leve litt sunnere enn det du kanskje gjør i dag. Mail: aviewinside@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits