Nytt treningsutstyr!

Lite blogging....IGJEN! Jeg har rett og slett bare måttet sette alt annet på vent til jeg ble ferdig med eksamen i går i biokjemi, kjemi og energigivende næringsstoffer. Den følelsen av og ha så mye man skal igjennom er bare helt forferdelig, og dette har uten tvil vært den mest slitsomme høsten så langt i mitt liv. Nå er det overstått, og jeg er utrolig happy! Jeg kan herved kalle meg selv journalist og 50% utdannet ernæringsfysiolog!

I adventsgaver av min kjære har jeg fått litt nytt treningsutstyr! Har lenge slitt med å holde håndleddene rett i benkpress og jeg får også en stikkende vond følelse når jeg løfter tung mark. Disse har hjulpet utrolig masse for meg, så de kan virkelig anbefales om noen andre sliter med de samme tingene :) Denne sitter veldig godt rundt håndleddet også kan man ha den så stramt man ønsker. Fra Casall.


Hjulet mitt jeg kan gjøre ab rollouts med her hjemme.

Gjorde det bare noen få ganger og magen min verket i flere dager. Jeg er aaaltfor dårlig til å trene mage på når jeg er på trening, så det er deilig å ha denne hjemme. Også fra Casall.

 Jeg har endelig somlet meg til å bytte batteri på pulsklokka mi også, så jeg gleder meg til hardtrening uten dårlig samvittighet i juleferien!

-Maylinn :)

 

4 kommentarer

Kamillas treningsblogg

08.des.2011 kl.13:51

Smart den der for håndleddene :) Gratulerer med overstått eksamen :)

Kristina

08.des.2011 kl.13:56

Oh mage er jo moro å trene :) Det hjulet er sviintungt da :O

Benedictes trening

08.des.2011 kl.18:48

Åh, slike for håndleddet kunne jeg også ha tenkt meg! Og ikke minst det hjulet for magen, det er dødstungt!
benedictestrening: hehe ja hjulet er utrolig tungt! Men det er gøy å bli bedre på det da:) Jeg tror han kjøpte de til håndleddene på G-sport og de var ikke så dyre visstnok;)

Skriv en ny kommentar

Aviewinside - Kosthold og trening

Aviewinside - Kosthold og trening

22, Oslo

Velkommen til min blogg! Jeg studerer ernæring på 2-året og har ofte mye på hjertet når det kommer til kosthold og trening. Det jeg vil med denne bloggen er å opplyse og inspirere til å leve litt sunnere enn det du kanskje gjør i dag. Mail: aviewinside@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits