Det som tar opp plass i skapet mitt...

...er te! Jeg har faktisk sinnsykt mye te!

Jeg gikk gjennom skapene mine nå, og jeg fant seriøst alt dette:Er det mulig? Hvor masse penger har ikke jeg brukt på te? Ikke drikker jeg veldig mye te en gang. Maks 3-5 kopper i uka! Jeg syntes bare det er så utrolig gøy å kjøpe te. Stå i butikken, ta opp en pakke med te og dra inn lukta så er jeg solgt (om den lukter godt da). Jeg står i kassa, betaler og går derfra med et stort smil om munnen, som en slags terus. Nå er det STOPP! Jeg har tekjøpestopp til jeg har klart og drikke opp minst halvparten av dette. 

Edit: Da jeg skulle til å publisere dette innlegget fant jeg en hel plastikk boks til i skapet med masse tePOSER! Hvor lenge har ikke den stått der? Jeg trenger seriøst hjelp.. til å drikke te

8 kommentarer

Vilde

14.des.2011 kl.11:41

Haha! Jeg har også utrolig mye te, men jeg elsker å drikke det også ;) Det går i bølger, da, og akkurat nå er jeg på en tebølge. I min te skal det være melk, samme hva salgs tesype det er, og null søtning :)

Jeg skjønner at du liker å kjøpe te. Det er jo så mye fint og stilig, og så lukter det så godt!
Vilde: Ja, det er nok noe a´la tebølger det går i her også! :) Jeg drikker alltid med litt melk i chai te! Det er utrolig godt!

AnnetteHelene

14.des.2011 kl.14:55

Det var ikke få heller! Jeg elsker jo te:) Du kan jo variere med mange forskjellige og da går man ikke lei:) Jeg drikker mange kopper te, spesielt på denne årstiden:)

Fin blogg du har, jeg ramlet nettopp innom! Jeg skal følge med:)

Klem
AnnetteHelene: Ja det er kjempe deilig med te på vinteren! :) Tusen takk:)
wooooooow ja det har du! :D te er digg da!

Personlig Trener - Julie Rafoss

14.des.2011 kl.19:42

haha vittig :D jeg har også skapet fult, men jeg drikker maaaasse te :)

Cecilie Lykke

17.des.2011 kl.23:23

Heldig da! Te er jo faktisk vanvittig godt, så lenge man varierer. Earl Grey er ikke akkurat supert etter min mening..
Cecilie Lykke: Haha, nei! Earl Grey er kjedelig te!

Skriv en ny kommentar

Aviewinside - Kosthold og trening

Aviewinside - Kosthold og trening

22, Oslo

Velkommen til min blogg! Jeg studerer ernæring på 2-året og har ofte mye på hjertet når det kommer til kosthold og trening. Det jeg vil med denne bloggen er å opplyse og inspirere til å leve litt sunnere enn det du kanskje gjør i dag. Mail: aviewinside@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits