Gårsdagens middag + klosser

Hei! 

Jeg har prøvd å lage et innlegg i to dager nå, men har ikke fått lastet opp noen bilder! Skikkelig irriterende, men virker som det funker igjen nå. 

Så siden jeg ikke fikk lagt ut gårsdagens middag i går, må jeg legge den ut i dag! 

Laksefilet og amandine poteter bakt i ovnen! (Amandine potetene blir som smør inni når de bakes i ovnen, nam!) Pesto og kesam sammen med en salat.

Så var det noen som lurte på hva klosser var når jeg snakket om benkpress. Så jeg tok bilde av de på trening så dere kan se: 

Her er det fire klosser, som kjæresten laget. De ulike størrelsene brukes ettersom hvor man sliter i løftet. Da bør man ha hjelp av en som legger klossen på brystet rett før løftet starter, eller man kan legge den under t-shorta (kanskje ikke optimalt for jenter:P). Da trener man opp de vanskelige punktene i løftet :-) Du kan se her om du vil se hvordan dette gjøres!
Det er ikke alle treningssentre som har dette, så man kan også bruke vannflasker for eksempel.

Dette er klossen jeg bruker nå for tiden! 

I kveld legger jeg ut en oppskrift for en sunn sjokoladekake, som er med hånden på hjertet den BESTE sunne kaken jeg har laget! :-) Ha en flott kveld så lenge 

9 kommentarer

så god middagen så ut! er spent på kaken! sv; Haha. Lilla scones hørtes jo ikke så aller værst ut da :D

treningogkosthold1

05.jan.2012 kl.18:57

Maten så god ut :D

Benedictes trening

05.jan.2012 kl.20:01

Aha, takk for forklaring! Har aldri sett slike før jeg:)

AnnetteHelene

05.jan.2012 kl.20:52

Den middagen så nydelig ut:D Vann i munnen her jeg sitter!!

Aldri hørt om slike klosser, men det hørtes spennende ut!

Skal si jeg gleder meg til oppskrift på sjokoladekake, og godt å se at du er tilbake igjen:)

Ha en strålende torsdag:)

KLEM:D

Kamillas treningsblogg

05.jan.2012 kl.22:45

Gleder meg til sjokoladekakeoppskrift :D Den ideen med klossene var ikke så dum;)
Benedictes trening: Versego ;)
treningogkosthold1: Takk, det var den også! :D

Ida

06.jan.2012 kl.14:02

Hvordan baker du de i ovnen? samtidig som fisken? hvor mange grader, og hvor lenge? =)
Ida: Jeg baker de samtidig som fisken ja:) Fisken legger jeg først inn når det har gått 15-20 min. Alt står vel inne rundt 35 minutter, Da blir potetene best syntes jeg:) Men det er veldig forskjellig fra ovn til ovn, men det er jo bare og ta ut en potet og skjære i den så ser du om den er ferdig. Ca 180 grader! Tar du mer blir fisken tørr!

Skriv en ny kommentar

Aviewinside - Kosthold og trening

Aviewinside - Kosthold og trening

22, Oslo

Velkommen til min blogg! Jeg studerer ernæring på 2-året og har ofte mye på hjertet når det kommer til kosthold og trening. Det jeg vil med denne bloggen er å opplyse og inspirere til å leve litt sunnere enn det du kanskje gjør i dag. Mail: aviewinside@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits