Middagstips: Grillspyd

Selvom det ikke er sommer er det ingenting i veien for lage grillspyd! Kjttet blir mrt og grnnsakene blir saftige om det tilbredes inni ovnen, og det lager seg nrmest selv. Dette er rett og slett det beste jeg har spist p noen dager:

Du trenger:
Grillspyd og bakepapir
nsket kjtt (svinekjtt i strimler, kyllingfilet, biff),
Grnnsaker som er lette og tre p en pinne: Squash, paprika, rdlk
Sidetilbehr om du nsker det i form av ris eller poteter

Tre kjttet p pinnene



Tre grnnsakene p pinnene



Stek kjttet i ca 25-30 minutter midt i ovnen p 190 grader. Grnnsakene putter du inn 10 minutter fr kjttet er ferdig. Imens kan du lagensket sidetilbehr. Jeg ville ha potetmos: Kok potetene og mos de sammen med litt melk, salt og pepper. Jeg var litt lat s jeg kjrte alt sammen med en stavmikser. Det blir litt bedre om man moser det selv.




Bon appetit!

4 kommentarer

Kristina

11.jan.2012 kl.16:20

S deilig ut med grillspyd :)

AnnetteHelene

11.jan.2012 kl.16:33

Det s herlig ut:) flink du er! Tusen takk for herlig tips!

Hper du har en herlig lillelrdag :)

loues

11.jan.2012 kl.16:46

Ah, sommerminner. hehe. S veldig godt ut :)

Lone

11.jan.2012 kl.18:53

Det ser herlig ut, takk for flott tips :)

Skriv en ny kommentar

Aviewinside - Kosthold og trening

Aviewinside - Kosthold og trening

22, Oslo

Velkommen til min blogg! Jeg studerer ernring p 2-ret og har ofte mye p hjertet nr det kommer til kosthold og trening. Det jeg vil med denne bloggen er opplyse og inspirere til leve litt sunnere enn det du kanskje gjr i dag. Mail: aviewinside@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits