Middagstips: Grillspyd

Selvom det ikke er sommer er det ingenting i veien for å lage grillspyd! Kjøttet blir mørt og grønnsakene blir saftige om det tilbredes inni ovnen, og det lager seg nærmest selv. Dette er rett og slett det beste jeg har spist på noen dager:

Du trenger:
Grillspyd og bakepapir
Ønsket kjøtt (svinekjøtt i strimler, kyllingfilet, biff),  
Grønnsaker som er lette og tre på en pinne: Squash, paprika, rødløk
Sidetilbehør om du ønsker det i form av ris eller poteter

Tre kjøttet på pinnene 



Tre grønnsakene på pinnene



Stek kjøttet i ca 25-30 minutter midt i ovnen på 190 grader. Grønnsakene putter du inn 10 minutter før kjøttet er ferdig. Imens kan du lage ønsket sidetilbehør. Jeg ville ha potetmos: Kok potetene og mos de sammen med litt melk, salt og pepper. Jeg var litt lat så jeg kjørte alt sammen med en stavmikser. Det blir litt bedre om man moser det selv. 




Bon appetit! 
 

4 kommentarer

Kristina

11.jan.2012 kl.16:20

Så deilig ut med grillspyd :)

AnnetteHelene

11.jan.2012 kl.16:33

Det så herlig ut:) flink du er! Tusen takk for herlig tips!

Håper du har en herlig lillelørdag :)

loues

11.jan.2012 kl.16:46

Ah, sommerminner. hehe. Så veldig godt ut :)

Lone

11.jan.2012 kl.18:53

Det ser herlig ut, takk for flott tips :)

Skriv en ny kommentar

Aviewinside - Kosthold og trening

Aviewinside - Kosthold og trening

22, Oslo

Velkommen til min blogg! Jeg studerer ernæring på 2-året og har ofte mye på hjertet når det kommer til kosthold og trening. Det jeg vil med denne bloggen er å opplyse og inspirere til å leve litt sunnere enn det du kanskje gjør i dag. Mail: aviewinside@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits