Mandagsmotivasjon!

Hei!

Beklager ekstremt lite blogging i helga. Jeg har bestemt meg for å ta opp en eksamen i slutten av januar, så det meste av min tid går med til det akkurat nå. 

Selv om jeg må lese mye de neste dagene, så kommer ikke det i veien for trening, så jeg tenkte å tipse om DENNE siden, utrolig masse flotte kropper! Både gutter og jenter, og hvem vet, kanskje du finner deg selv der inne? ;-) Har allerede funnet noen norske bloggere der! 

Ha en flott dag! :D
7 kommentarer

silje's fremgang

16.jan.2012 kl.08:56

Jeg har ikke noe problem. Temperaturene varierer fra 4-10 grader i sjøen, så det går fint. Pluss så har jeg 9mm drakt, som er dobbel i livet altså 18mm... :-D helt nydelig å dykke med her i norge.

Monica

16.jan.2012 kl.09:20

Lykke til med eksamen! Best å bruke mye tid på det nå så du ikke angrer på eksamensdagen at du ikke øvde mer :) Den siden skal jeg sjekke ut ja :D

AnnetteHelene

16.jan.2012 kl.11:48

Herlig med litt mandagsmotivasjon:)

Ønsker deg masse lykke til med eksamen, det kommer til å gå kjempe bra:)

Stor klem til deg:)<3
silje's fremgang: Det høres deilig ut! :) Har kjempe lyst til å prøve å dykke i Norge en gang!
Monica: Takk! :) Og ja, det har du helt rett i!
AnnetteHelene: Tusen takk vennen:) Klem tilbake <3

trening og kosthold

16.jan.2012 kl.20:51

Herlig motivasjonsbilde!

Skriv en ny kommentar

Aviewinside - Kosthold og trening

Aviewinside - Kosthold og trening

22, Oslo

Velkommen til min blogg! Jeg heter Maylinn og jeg studerer ernæring på 2-året. Jeg har ofte mye på hjertet når det kommer til kosthold og trening. Det jeg vil med denne bloggen er å opplyse og inspirere til å leve litt sunnere enn det du kanskje gjør i dag. Mail: aviewinside@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits