Pakke til meg!

I dag fikk jeg en pakke fra iHerb jeg har venta LENGE på! Den har sittet fast i tollen selvom jeg verken bestilte noe ulovlig eller bestilte for over 200,-. Det har skjedd før også, kjedelig! 
Dagens leveranse: 


Det er første gang jeg bestiller Peanøtt mel, jeg syntes pakken så så kompakt ut, den er helt hard! Skal den se sånn ut? 
Jeg bestilte også RawFood barer fra RawRevolution i smaken bringebær og sjokolade (NAM?), ørelys, som virkelig er overpriset i Norge. Og kakao leppepomade

I dag har jeg bare hentet meg inn etter eksamen, lest en (LAAAAAAANG) artikkel om jodmangel i Danmark, og ryddet her hjemme og i kveld blir det tapas sammen med jentene mine! Gleder meg til å finne på noe uten å få dårlig samvittighet for at man bør lese pensum.

Hva skal dere i dag? :-

8 kommentarer

Vilde Sofie

26.jan.2012 kl.15:20

Så herlig med pakke ^^

Ja, peanøttmelet SKAL være sånn. Ingen problemer ;)

AnnetteHelene

26.jan.2012 kl.15:44

Jippi:)så herlig med pakke! Jeg tenkte jeg skulle teste ut peanøttmelet i pannekaker eller vafler, det blir nydelig i kake og muffins:) peanøttmelet skal forresten være sånn:)

loues

26.jan.2012 kl.16:01

Åh, supergøy med pakker! Legger straks ut bilder av sponsorpakken fra nutrishop jeg nettopp har henta. :D

Kamillas treningsblogg

26.jan.2012 kl.16:36

Så masse spennende :D Heldig du!

Kine - Get juicing

28.jan.2012 kl.09:58

jeg gleder meg til å få peanøttmel jeg også !! du må legge ut oppskrifter hvis du bruker det til noe spennende ;)
Kine: samme til deg:D

Hege

29.jan.2012 kl.15:21

Stusset over innpakningen til peanøttmelet første gang jeg fikk det jeg og, men det er bare pga at det er vakuumpakket ;) No worries! Har du prøvd cococardioen yet? Fikk det med i forrige pakke, syntes det var sånn midt på treet.. Kakaopulver, vann og søtning gjør samme nytten.
Hege: Nei, har ikke fått prøvd den! Jeg pleier ikke like de så jeg er litt skeptisk:P Men kanskje prøve den i kveld! :))

Skriv en ny kommentar

Aviewinside - Kosthold og trening

Aviewinside - Kosthold og trening

22, Oslo

Velkommen til min blogg! Jeg heter Maylinn og jeg studerer ernæring på 2-året. Jeg har ofte mye på hjertet når det kommer til kosthold og trening. Det jeg vil med denne bloggen er å opplyse og inspirere til å leve litt sunnere enn det du kanskje gjør i dag. Mail: aviewinside@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits