Hvite snøballer

Det er ingen hemmelighet at jeg liker salat! Jeg spiser det omtrent hver dag til lunsj. Jeg varierer med enten skinke, tunfisk, kalkun eller kylling. Noe jeg også elsker i salaten min er hvite snøballer aka Cottage Cheese! 

I 100 g Cottage Cheese har du lite fett, mye protein og lite karbohydrater. Det er også en god kilde til A-Vitamin, folat, fosfor og jod! Så vet dere det!

Nå bærer det snart avgårde for dagens treningsøkt:
- Speedbenk
- Skråbenk med manualer
- Flyes
- Sidehev
- Pendlay rows
- Bicepscurl

I tillegg blir det litt kardio på slutten tenker jeg!

Jeg har også bakt i dag, blir resultatet bra så kommer oppskriften ut i kveld! :) 

 

4 kommentarer

Kamillas treningsblogg

17.feb.2012 kl.14:08

Ha en fin dag, og en enda bedre treningsøkt :D

Håper resultatet blir bra så vi kan få oppskrift :)

AnnetteHelene

17.feb.2012 kl.14:27

Det så nydelig ut:) Jeg elsker cc:D HAr nettopp bakt muffins med det:)

Krysser fingrene for kakeoppskrift:D

Ha en herlig start på helgen og god treningsøkt:D

Goklem

silje's fremgang

17.feb.2012 kl.17:55

SV: Ved sleeve operasjonen (som jeg har fått godkjent) så er det ikke så stor sansynlighet for at man vil få mangel på vitaminer, siden de ikke fjerner noe av tarmene, da er det bare magesekken.

Og å spise most mat i 6 uker er ikke noe problem for meg viss jeg klarer å gå ned den vekten jeg skal og holde meg der. For livet jeg lever nå med denne overvekten er absolutt ikke bra i det hele tatt.

Og det med å spise sunn mat er i utgangspunktet ikke så vanskelig, pr dags dato så lever jeg rimelig sunt. Det er bare det at om jeg "sprekker" og spiser usundt så er det i så usansynlig store mengder, og det vil ikke være fysisk mulig etter en slik operasjon.

Ellers så har jeg vært borti det meste, det som fungerte best på meg var grete roede og lavkarbo(pulverkur), desverre så ødla jeg ryggen min for to år tilbake og da kom kiloene snikende tilbake og litt til. Og er jo dette jeg er skrekkelig redd for at kan skje igjen om jeg ikke tar operasjonen. For å gå ned i vekt tror jeg egentlig at jeg skal klare, for det har jeg klart en gang før... (ja snakker om over 40 kilo ned, som også er kommet på igjen)

Men ting jeg har testet ut opp gjennom årene (har alltid vært stor)

Grete Roede (fungerte veldig bra, gikk ned rundt 20 kg og holdt meg der)

Eple-eddik kuren

Xtravaganza (fungerte og veldig bra gikk ned ytterlige 20 kg, holdt meg der til jeg knakk ryggen)

LCHF

Diverse slankepiller

Kosthold oppsett av diverse trenere.

Lavkarb og høy protein.

Akupunktur

Sykehusdietten

Egentlig det meste er blitt testet ut hos meg, men har faktisk aldri gått til klinisk ernæringsfysiolog, da legen min er helt blåst når det gjelder overvekt.
silje's fremgang: Tusen takk for at du tok deg tid til å skrive et så utfyllende svar!

Jeg ser at du har prøvd mye forskjellig, og jeg skjønner at du er frustrert. Jeg tenkte du skulle ha gastric bypass, siden det er jo mest vanlig, men jeg tror det er veldig bra med sleeve altså! :-) Hvis man først skal ta en sånn operasjon.Igjen, jeg forstår mye mer nå. Og jeg skjønner at det kan være veldig fælt å måtte leve sånn og at da operasjonen virker som en eneste utvei. De fleste leger kan ingen ting om ernæring. Og det er veldig trist, jeg håper inderlig at når helsereformen kommer så vil de ansette flere ernæringsfysiologer som legene kan henvise til.

Du virker også veldig reflektert, og det virker som om du har tenkt masse på dette. Jeg kommer til å følge med på deg, for å se hva de blir til! Lykke lykke til uansett hva du bestemmer deg for! :-)

Skriv en ny kommentar

Aviewinside - Kosthold og trening

Aviewinside - Kosthold og trening

22, Oslo

Velkommen til min blogg! Jeg heter Maylinn og jeg studerer ernæring på 2-året. Jeg har ofte mye på hjertet når det kommer til kosthold og trening. Det jeg vil med denne bloggen er å opplyse og inspirere til å leve litt sunnere enn det du kanskje gjør i dag. Mail: aviewinside@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits