God søndagsmorgen!

Hei hei alle sammen! Det har blitt null blogging på meg siste uka. Jeg beklager det. Jeg har vært inne i en periode hvor motivasjonen har vært liten, og jeg har virkelig måttet gå inn i meg selv for å finne ut av dette. Jeg er mye mer motivert nå, og klar for å fullføre dietten på best mulig måte. 
Den siste uka har jeg fått til 4 styrkeøkter (siste i dag) og 1 intervalløkt.
Kosten har virkelig ikke vært optimal, jeg har ikke hatt kontroll. Jeg har ikke spist mye eller usunt, jeg har rett og slett bare ikke hatt kontroll over hva eller hvor mye jeg har spist, og da får man heller ikke resultater. Det er kjipt og jeg har lært.

I dag startet jeg morgenen med Annette Helene sine loffeskiver! De var kjempe gode og kommer garantert til å lages igjen: Jeg gjorde litt om på oppskriften etter hva jeg hadde i kjøleskapet. Jeg hadde 50 g Philadelphia Aprikos, 1 dl ekstra lett melk, 10 g Whey Tech vanilje, 10 g kokosmel, 2 ss fiberhusk, 1 ts bakepulver, 1 hvitte, 1 egg. Også en sjokoladeproteinkaffe! 

Vi har også kjøpt oss en skikkelig spinningsykkel så vi får gjort litt mer kardio på morgenen:

Det er så deilig at været begynner å bli varmere, jeg håper det holder seg sånn! Ha en kjempe fin søndag 
 

13 kommentarer

AnnetteHelene

26.feb.2012 kl.11:59

God morgen:))) godt å se deg her igjen, nå har jeg savnet deg:) kjempeflott å høre at ting begynner å bli bedre, det hjelper å kople av litt:) kan trøste deg med at kosten min absolutt ikke er til å skryte av de siste dagene :O jeg tenker bare ny uke og nye muligheter jeg nå:)

Koselig at du likte skivene, jeg må teste ut din oppskrift også:)

Håper du får en strålende søndag:)<3

Purren

26.feb.2012 kl.14:14

Nam, lappene så herlig ut:D Synd jeg ikke er noe tess på kjøkkenet ellers skulle jeg laga:P

Benedictes trening

26.feb.2012 kl.16:05

Godt å høre at motivasjonen er på vei til bake!! Har slitt litt med den selv siste uka men går bedre nå! Stå på!
AnnetteHelene: Jeg har savnet deg også :)) Ny uke, nye muligheter ja! Er med på den ;) Jeg ELSKET skivene, og den ble veldig bra med mine ingredienser også :D Klem <3
Purren: hehe dette var bare og mikse sammen også putte i ovnen, tror alle klarer dette rett og slett:D
Benedictes trening: Godt å høre at det ikke bare er meg :-)) Takk i lige måde :)

Martine

26.feb.2012 kl.23:20

hvor studerer du ernæring?
Martine: Jeg studerer på Atlantis Medisinske Høyskole!

Martine

27.feb.2012 kl.12:36

Jeg vurderer å studere der selv, men tenker også litt på noen andre skoler.. Er du fornøyd med atlantis eller er det noe du syns kunne vært bedre?
Martine: Skjønner, skjønner! Jeg er helt greit fornøyd egentlig. Jeg tror ikke jeg hadde vært mer fornøyd om jeg hadde gått Bjørknes eller Helsehøyskolen. Jeg liker opplegget på Atlantis veldig godt, også har vi stort sett utrolig flinke forelesere. I tillegg har du jo mulighet til å gå over på medisin i Slovakia eller Polen også, og de jobber med å få til Master for de som skal bli ernæringsfysiologer, men jeg vet ikke helt hva som skjer der egentlig. Jeg tenker å søke meg videre på egenhånd;-)

Jeg har jo ikke gått på noen av de andre skolene heller, men kjenner flere som går på de andre skolene, og jeg får inntrykk av at Atlantis kanskje er litt bedre. Jeg vet ikke. Jeg er i hvert fall fornøyd med lærere og miljøet. Skolen skal jo flytte til neste år, enten til sentrum eller Nydalen. Aller helst ville jeg gått statlig men hadde ikke lyst til å bruke flere år på å ta Kjemi og Fysikk og ta opp noen fag:-) Har du mulighet til å gå statlig anbefaler jeg i hvert fall det, først og fremst!

Martine

27.feb.2012 kl.13:08

Hvor har du tenkt å søke deg videre på egenhånd da?

Ja, jeg har samme problemet angående kjemi og fysikk..hadde jeg hatt valget hadde jeg selvfølgelig gått på den statlige, men sånn er det når en ikke finner ut hva en vil bli før etter vidergående. Så jeg ender nok på atlantis selv:P
Martine: Det er jo Trheim, Akershus og Bergen og masse muligheter i utlandet ! :)

Kajsa

28.feb.2012 kl.12:37

Så bra at motivasjonen er tilbake :-D

Skriv en ny kommentar

Aviewinside - Kosthold og trening

Aviewinside - Kosthold og trening

22, Oslo

Velkommen til min blogg! Jeg heter Maylinn og jeg studerer ernæring på 2-året. Jeg har ofte mye på hjertet når det kommer til kosthold og trening. Det jeg vil med denne bloggen er å opplyse og inspirere til å leve litt sunnere enn det du kanskje gjør i dag. Mail: aviewinside@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits