God Lørdagskveld!

Hei hei! :-)

Den siste uken har flydd avgårde! Jeg har vært i Sverige på harrytur med to søte snupper fra klassen, og vært i Danmark med mormor! Jeg har også fått 3 pakker fra iHerb og fått til 4 treningsøkter, man klarer alt om man planlegger ;-) 

Noe av fangsten fra iHerb og Sverige:

Utrolig gode proteinbarer i smakene Triple chocolate fudge og Smores, kun 95 og 100 kcal per stykk! Og proteinpulver i smaken Peanut Butter, og bakeprotein! 


Pannekakemiks av bokhvete som jeg har gledet meg lenge til å prøve, pofiber (koster kun 14 i Sverige!) og kanelknekkebrød som er dødsgodt og bryte i biter over Cottage Cheese!

Nytt krydder til kryddersamlingen min! Har smakt på to av de hittil...

Til slutt litt mat jeg har hatt skikkelig hekta på i det siste:

Sjokoladegrøt med blåbær på!Riskaker med Walden Farms chocolate dip og banan! Naaam! Bestiller du fra iHerb for aller første gang, og bruker koden ULE 937 så får du 8 dollar i rabatt på din første bestilling til og med tirsdag klokka 12, mot vanlige 5 dollar! 

I kveld skal jeg legge meg flatt på sofaen siden jeg fikk en liten strekk i ryggen i dag, som gjør litt vondt.. satser på at det er bedre til i morgen! Ha en god lørdagskveld 

10 kommentarer

Kamillas treningsblogg

10.mar.2012 kl.22:20

Gøy med sverigetur, danmarktur og pakker :)

Håper du blir fort bra i ryggen igjen!:/

Birgitte

11.mar.2012 kl.05:22

Hvordan lager du den sjokoladegrøten? :)

AnnetteHelene

11.mar.2012 kl.10:29

Herlig med pakker og ikke minst tur :D jeg elsker krydrene, de kan jo brukes til alt :D

Håper du har hatt en kjempefin helg og god bedring med ryggen din :)<3

Elise

11.mar.2012 kl.16:17

Hva bruker man pofiber til? :)
Kamillas treningsblogg: Ja det er kjempe gøy:D Takk! Den kjennes utrolig mye bedre ut i dag! Så har allerede rukket å være en tur på trening:)
Birgitte: Koker opp vanlig havregrøt i en kasserolle (mange bruker mikro også, men jeg syntes smaken blir bedre når jeg koker den opp selv). Når den er kokt ferdig, tar jeg den av plata og tilsetter proteinpulveret og rører rundt og voila:D Så tar jeg ønsket krydder eller frukt/bær på toppen! :)
AnnetteHelene: Tusen takk søte du:) Den kjennes MYE bedre i dag:D
Elise: Pofiber kan brukes i absolutt alt av bakevarer! Den gir mye mer luft i bakevarer pluss mer fiber! ;-) Erstatt 10-20g i bakevarer og baksten blir luftigere og saftigere og ikke minst sunnere!

Elise

13.mar.2012 kl.19:21

Kan du væære så snill å lage et innlegg om pofiber, bakepro,fiberfin og fiberhusk? haha, hva som er forskjell, bruksområder osv? skjønner det viiirkelig ikke!
Elise: God ide ;-) Det skal jeg gjøre så fort det lar seg gjøre! :-)

Skriv en ny kommentar

Aviewinside - Kosthold og trening

Aviewinside - Kosthold og trening

22, Oslo

Velkommen til min blogg! Jeg heter Maylinn og jeg studerer ernæring på 2-året. Jeg har ofte mye på hjertet når det kommer til kosthold og trening. Det jeg vil med denne bloggen er å opplyse og inspirere til å leve litt sunnere enn det du kanskje gjør i dag. Mail: aviewinside@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits