Beste postworkouten jeg har smakt!

Nå føler jeg meg så mye bedre, og i dag klarte jeg til å med og komme meg en liten tur på trening! Jeg var SVAK, men det føltes godt å bare løfte litt forsiktig.

Jeg var også med pappa en liten tur til Charlottenberg i dag. Makan til høl skal man lete lenge etter, men de hadde hvert fall et utrolig bra kjøpesenter der, så det ble litt Sverige shopping på meg (selv om jeg var i Sverige for bare en liten uke siden, kremt!)

Cottage cheese, riskaker, celsius, ramløsa, hvitløkskrydder, premium 70% og Kernel Seasonings i smakene Barbeque og Chocolate Marsmallow. Sistnevnte måtte jeg selvfølgelig prøve i dag:
Å, herregud så god den var og strø oppå bananen!

Håper dere får en strålende helg! :-)
 

6 kommentarer

AnnetteHelene

16.mar.2012 kl.19:33

Den krydderet er så godt :D herlig handlekurv på deg :) jeg har vært i Sverige idag jeg også :) kos deg masse ikveld <3

Kristine

16.mar.2012 kl.20:58

Jeg vil også smake på det sjokoladekrydderet :D Er helt frelst av ostekrydderne, så har store forventninger til dette ;) Ha en fin fredagskveld!
AnnetteHelene: Ja det er utrooolig godt! :D Koste meg skikkelig! Kos deg du også søte <3
Kristine: Du må glede deg til du smaker på det, du kommer IKKE til å bli skuffet! :D Ha en kjempe fin fredagskveld du også!:-)
Jeg bruker det der popkornkrydderet flittig. har alle typene. HØHØ :D

fitnessista

17.mar.2012 kl.15:47

Storinnkjøp er digg! Riskaker med godt oppå er jo fantastisk etter trening, nam :D

Kos deg masse i helgen <3

Skriv en ny kommentar

Aviewinside - Kosthold og trening

Aviewinside - Kosthold og trening

22, Oslo

Velkommen til min blogg! Jeg heter Maylinn og jeg studerer ernæring på 2-året. Jeg har ofte mye på hjertet når det kommer til kosthold og trening. Det jeg vil med denne bloggen er å opplyse og inspirere til å leve litt sunnere enn det du kanskje gjør i dag. Mail: aviewinside@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits