Skolestart og huskjøp!

Hei dere!

Nå er det altfor lenge siden jeg har oppdatert her! Jeg ser det fortsatt er en del innom bloggen hver dag, det er jo utrolig at dere ikke har glemt meg! 
Denne sommeren ++ har bare flydd forbi, og jeg har virkelig storkost meg hvert sekund. Jeg har ikke vært på store utenlandsturer i år, men jeg har vært en uke i Danmark og kost meg i Norge, ellers har jeg bare jobbet utrolig masse! 

Men over til den største nyheten jeg har, jeg og kjæresten min har kjøpt oss et HUS! Dette skjedde for ca 2 måneder siden, og dere kan tro jeg gleder meg! Vi får nøklene I MORGEN og da blir det treningsrom og full pakke. Vi skal ta ting litt etter litt, men vi er altså endelig inne i det voldsomme boligmarkedet. Det blir derfor et lite stykke pendling på meg fra nå av, men det er noe jeg overlever. Jeg vil vise dere bilder etterhvert! Vi skal pusse opp litt når vi flytter inn, og det er selvfølgelig noe dere skal få være med på :-)

Skolen er offisielt i gang igjen og det er masse spennende som venter på meg dette siste året på en bachelor i ernæring. Jeg gleder meg til å lære masse nytt. Dette semesteret skal vi innom mange spennende emner, blant annet trenddietter, matvarehygiene, ernæringskvalitet i matvarer, spiseforstyrrelser, ernæring hos innvandrere, idrettsutøvere, gravide, eldre osv. så det er masse spennende temaer vi skal innom. 

Veeeel, tilbake til pakkingen!<3

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Aviewinside - Kosthold og trening

Aviewinside - Kosthold og trening

23, Oslo

Velkommen til min blogg! Jeg studerer ernæring på 3-året og jeg har ofte mye på hjertet når det kommer til kosthold og trening. Det jeg vil med denne bloggen er å opplyse og inspirere til å leve litt sunnere enn det du kanskje gjør i dag. Mail: aviewinside@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits